바로가기메뉴
메뉴바로가기
본문바로가기

PROGRAM

  • Overview
  • Business Program
  • Social Program

Business Program

HOME > PROGRAM > Business Program

Opening Day _ 19 Oct, 2015
Time Description Speaker
18:30-21:00 Opening Dinner -
Business Program Day 1– 20 Oct, 2015
Time Description Speaker
9:00-9:15
(15min)
Welcome Addresses • APLA Chairman
• KLC (Host)
9:15-10:05
(50min)
Keynote 1
Industrial Revolution Vs. Industrial Innovation
Lee Bo Sung, Hyundai Motor Company, Korea
10:05-10:35 Coffee Break
10:35-11:25
(50min)
Keynote 2
Marketing Innovations
– Creating an Enriching Customer Experience
Lee Juhee, Emart, Korea
11:25-12:25
(60min : 15min*3 + 15min Q&A)
Panel Session 1
Online-Offline Customer Engagement Strategy in the New Era
• Scientific Games, USA
• Lotterywest, Australia
• Lotto New Zealand, New Zealand
12:25-13:55 Lunch
13:55-14:55
(60min : 15min*3 + 15min Q&A)
Panel Session 2
Content Strategy – Acquisition & Retention of Customers
• Intralot, Greece
• Tatts Group, Australia
• KSPO, Korea
14:55-15:45
(50min)
Keynote 3
Long-term outlook for the Asian Casinos amidst the wave of Integrated Resorts
• DS Kim, Head of Regional Gaming & Lodging Research, J.P. Morgan
15:45-16:15 Coffee break
16:15-17:15
(60min : 15min*3 + 15min Q&A)
Panel Session 3
Practice of Responsible Marketing by Lottery Industry
• Pollard, Canada
• Hong Kong Jockey Club, Hong Kong
• Singapore Pools, Singapore
Business Program Day 2 – 21 Oct, 2015
Time Description Speaker
9:00-9:50
(50min)
Keynote 4
Delivering Seamless Multi-Channel Marketing Campaigns
Dr Terry O’Connor, Group Chief Executive Officer, Courts Asia Limited
9:50-10:40
(50min)
Keynote 5
Understanding Today’s Social Networks
Mike Kim, Former Linkedin
10:40-11:10 Coffee Break
11:10-12:00
(50min)
Keynote 6
Socially Responsible Marketing
Jean-Luc Moner-Banet, CEO of Loterie Romande & WLA President
12:00-13:30 Lunch Talk: APLA Good Practice Case Studies • Singapore Pools, Singapore
• Magnum Corporation, Malaysia
13:30-14:45
(75min: 15min*4+15min Q&A)
Panel Session 4
Challenges & Opportunities of Operating a Highly Regulated Lottery Business
• Jumbo Interactive, USA
• China Sports Lottery, China
• Magnum Corporation, Malaysia
• La Française des Jeux, France
14:45-15:45
(60min : 15min*3 + 15min Q&A)
Panel Session 5
Managing Regulators for Change & Growth
• IGT, Italy
• China Welfare Lottery, China
• Loto-Québec, Canada
15:45-16:15 Coffee break
16:15-17:15
(60min : 15min*3 + 15min Q&A)
Panel Session 6
Lottery Industry Updates:

• Korea
• French Polynesia
• India

• KLC, Korea
• La Pacifique des Jeux, French Polynesia
• Sugal & Damani, India
Business Program Day 3 – 22 Oct, 2015
Time Description Speaker
9:00-9:50
(50min)
Keynote 7
From Main Street to Cyber Street: Changes in the Practice of Communication
Prof Basskaran Nair, Adjunct Associate Professor, Lee Kuan Yew School of Public Policy, National University of Singapore
9:50-10:20 Coffee Break
10:20-11:20
60min : 15min*3 + 15min Q&A)
Panel Session 7
Global Lotteries’ Experience in Game & Channel Innovations
• NeoGames, Luxembourg
• Tatts Lotteries, Australia
• Hong Kong Jockey Club, Hong Kong
11:20-12:20 Lunch
12:20-13:20
(60min)
Debate:
Lotteries are Better Off being First Movers
rather than Followers
Proposition:
• 500.com, China
• Lotterywest, Australia

Opposition:
• Hong Kong Jockey Club, Hong Kong
• Philippine Charity Sweepstakes Office, Philippines
13:20-13:35
(15min)
Promotion of World Lottery Summit 2016 in Singapore Singapore Pools, Singapore
13:35-13:50
(15min)
Promotion of APLA Seminar 2016 Singapore Pools, Singapore
15:00- 17:00 APLA AGM
18:30-22:00 Closing Dinner